Gitarrskola online – 5000+ gitarrlektioner online

På den här sidan tipsar vi om Gitarrskolor online. Det enklaste sättet  att komma igång snabbt är att ta lektioner online ifrån välrenommerade sajter med duktiga musiker. De sajterna vi valt ut vänder sig till den som precis börjat och avancerade gitarrister.

Förhoppningsvis hjälper den här listan er på traven att komma igång eller förbättras.

Jamplay Gitarrskola onine

  • 5000+ plus gitarrlektioner i hd.
  • Lär dig spela Blues, Klassiskt, Reggae, Pop, Metall, Rock och pop – i princip har de lektioner oavsett vilken musik du vill lära dig ( 17 olika stilar totalt)
  • Lär dig spela elektrisk, akustisk och klassisk gitarr.
  • Sannolikt internets bästa portal för avancerade gitarrister
  • Mobil app
  • 350,000 medlemmar

Pris 179:- i månaden för tillgång till hela sajten.

Använd vår exklusiva kod 1BA1E2 när du startar konto på Gitarrskolan, så får du -25% i rabatt första månaden.

Jamplay är en klockren sida för den som vill lära sig spela gitarr. Utöver själva lektionerna så finns där ett socialt community med tusentals medlemmar som utbyter tips, råd och umgås kring gitarrspelande.  Det finns serier i gitarrskolan där man kan lära sig spela som sina favorit artister som AC/DC, Carlos Santana, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Rolling Stones…

Gitarrlektioner online är sannolikt för många bättre investerade pengar än att gå till en gitarrlärare. Du slipper eventuell press som kommer ifrån att träna i grupp och kan utvecklas i din takt, och inte minst spela den musik du gillar mest.

Walter: ”JamPlay är en utmärkt plats att lära sig, avancera och växa som en gitarrist . Många lektioner och många utmärkta online lärare”

Sofia: ”Jag har bara haft Jamplay i två dagar, men har lärt mig mer än jag kunde tro var möjligt. Jag har faktiskt redan spelat ett par låtar . Innan Jamplay betalade jag 300:- kr för 30 minuter hos en lokal lärare, men har redan lärt mig mig ifrån jamplay än med 3 lektioner ifrån honom. Detta är verkligen värt pengarna och din tid”

Max: Tack för att en sådan stor webbplats . Jag är använder den varje dag under minst 3-4 timmar och definitivt fått mycket tillbaks med mitt medlemskap . Detta är överlägset mycket bättre än att ta dyra veckolektioner på en lokal musikaffär . Jag har ingen som helst klagomål”’

Osäker på om du har råd? Använd för partner Zensums tjänst för börja i skolan istället för att vänta.

Dela det här: